17 February 2015

Grateful.

Assalamualaikum.

Serius beruntung dapat 9 orang kawan yang perangai boleh ngam dengan kita (gila), suka selfie (beribu2 gambaq bffuid ja). If one of us tak solat, asyik bercinta, tudung singkat, sanggul tinggi, mencarut, mesti kami tegur each other. Tapi selalunya tak tegur straight, kami selalu buat ayat perli, padat dan deep sedeep deepnya. Amboihhh. Well, semua manusia mana pernah perfect, takkan tak pernah buat salah. Jadi, kami baiki semua benda tu sama2. 

Gaduh? Sentap? Perkara biasa semua tu. Even ada budak tu sesat dekat sekolah air merah, kami still contact dekat dalam group. Group meriah yang amat. Dalam setahun, ada 10 kali kot jumpak. Dan yang paling best, kalau lapar ja, suruh ja depa belanja. Sebab tu ramai 'orang luar' yang nak rampas bffuid. Sebab bffuid ni perfect af untuk dijadikan kawan. Bffuid lain sikit dari geng2 lain yang ada dekat sekolah. Maaf chikideez. Hahaha.

Selain bffuid, kami panggil group kami choki2 dan kuaci. Semua sebab Arie. Kalau melepak, kuaci wajib beli. Kalau tertumpah sikit, dia ungkit duit dia. Hahaha. Haritu dalam group cakap pasai gst :3