02 July 2016

Hola ๐Ÿ‘‹

Assalamualaikum.

Ya Allah, last update masa bulan 1. Apeni. Hahahaha. Banyak sangat kekangan (cewah) nak update blog ni. Salah satunya komputer rosak. Ya, tu masalah utama sebab selalunya buka semua benda dekat komputer. Dekat phone cuma guna wechat, whatsapp, instagram dengan youtube ja.

Banyak sangat benda nak update untuk tahun ni saja. Kem pengawas, teacher's day, bffuid, puasa, iftar, raya, macam macam. Dan sekarang update guna phone, tak rasa kepuasan ๐Ÿ˜‚

Insya Allah, lepasni boleh dah kot update. 

love,
Namin