17 March 2015

Kak Wani sayang ♥

Assalamualaikum.

Namin update 13/3 lagi tau, sebab excited sangat. Happy birthday kak Wani yang ke 18. Dah tua. Yeay. Dah besar kan? Jadi anak yang solehah, buat perangai elok2 sikit, rajin2 pergi kenduri. Tahun ni takdak hadiah tau sebab tahun lepas Namin dah nyanyi untuk kak Wani. Hahaha. As I said, Namin bagi kasih sayang untuk kak Wani. Kak Wani selalu kuatkan semangat Namin, chat dengan Namin malam2, ceriakan hari2 Namin, dengar masalah Namin lepastu buat lawak. suka perasan comel, terima kasih sebab bagi banyak buku rujukan dekat Namin. Lepasni Namin nak mengadu dekat senior mana dah. Kak Wani nak masuk U dah pun, mesti busy. Pendek macam tu jugak. Tapi takpa, kak Wani pendek pun Namin tetap sayang kak Wani. Terima kasih untuk segalanya kak Wani. You're my fav senior and you're the best. Namin sayang gila dekat kak Wani yang suka typo. Sayang, sayang, sayang *lap air mata*


Kak Wani turns 18 already. Yeay!